Jalkahoito

Jalkahoito

Jalkojen hyvinvointia ylläpitävä perusjalkahoito sisältää jalkojen kylvetyksen, ihon ja kynsien hoitamisen, kynsinauhojen siistimisen, kynsien lakkauksen ja jalkojen hieronnan. Kokonaisvaltainen hoito tarjoaa hemmottelevan ja rentouttavan hoitolakokemuksen.

Hoito kestää n. 90min.

Ihokarvojen poisto

Ihokarvojen poistoon käytetään vahaa tai sokeria. Karvojenpoistoa voi tehdä usealle eri alueelle, esimerkiksi sääriin, reisiin, bikinialueelle, kainaloihin ja kasvojen alueelle. Karvojenpoistossa on suositeltavaa käydä säännöllisesti, jolloin karvojen kasvu mahdollisesti hidastuu.

Sokeroinnissa käytettävä sokerimassa on vesiliukoinen ja hyvin hellävarainen iholle. Sen avulla saadaan poistettua lyhyetkin karvat, mutta karvojen tulee olla vähintään muutaman millin mittaiset. Sokerointi tekee samalla tehokkaan kuorinnan käsiteltävälle alueelle ja sokerimassaa työstetään iholla käsin.

Vahaus on nopea karvanpoistomenetelmä. Se sopii niin vahvojen kuin hentojenkin karvojen poistamiseen. Menetelmä on erilainen kuin sokeroinnissa; vahan apuna käytetään kuitukangasliuskoja.